Fraktfritt över 800 kr
Vi skickar till Sverige | Norge | Danmark | Finland
Sök

Fraktfri helg!! 26-28/5 är det fri frakt på ALLA beställningar!

Speed Glide Turn Fade
3 1 0,5 4

Lucid Ice Sockibomb Slammer – Ice Bath Stamp

Putter från

Introducerar den NYA Lucid-Ice Sockibomb Slammer, den första premium plasten Sockibomb Slammer approach discen som återförsäljare kan erbjuda discgolfare! Denna begränsade upplaga av discen har en tecknad Ice Bath stämpel, vilket gör den till ett måste för alla fans av 2x World Champ.

Sockibomb Slammer var en av våra mest populära formar 2022 och vi är övertygade om att den nya premium plast versionen kommer att bli en hit bland discgolfare överallt. Oavsett om du är en erfaren proffs eller en avslappnad spelare kommer Lucid-Ice Sockibomb Slammer med den tecknade Ice Bath stämpeln att väcka uppmärksamhet på banan.

Om Sockibomb Slammer:
Sockibomb Slammer är den första nya formen i 2x Ricky Wysockis Sockibomb lineup.

Sockibomb Slammer är en helt ny form baserad på greppet på den ursprungliga Dynamic Discs Slammer och den konsistens som Ricky Wysocki älskar i Westside Discs Harp. Pålitligheten hos Sockibomb Slammer är ett måste för spelare på alla färdighetsnivåer och armhastigheter. Det är en superöverstabil putter som kan kastas både med backhand och forehand med en förutsägbar finish varje gång, även i stark motvind. Den skapades i samarbete med 2x World Champion Ricky Wysocki och är här för att förbättra ditt approach-spel.

Plast

Lucid-Ice

Lucid-Ice är en premiumblandning av plast som ger en styvhet mellan Lucid och Lucid-X. Den har utmärkt hållbarhet och mer överstabil flygning jämfört med vanlig Lucid.