Fraktfritt över 800 kr
Vi skickar till Sverige | Norge | Danmark | Finland
Sök

Fraktfri helg!! 26-28/5 är det fri frakt på ALLA beställningar!

Speed Glide Turn Fade
2 3 0 1

Hard Exo Link – Testbild

Putter från

349 kr

Tillgänglighet: 1 i lager

Vikt: 174g

Link är den första puttern som släppts i Discmanias Evolution-serie. Precis som Discmanias P2 är Link en pålitlig och mångsidig putter med en något lägre kant än P2.

Link har en stabil flygning för en putter, den klarar av att ta emot stora mängder spinn utan att bli ”floaty” (tappa fart) och glider mot korgen utan att fades ut för tidigt. Link är den perfekta allround-puttern för både nybörjare och erfarna proffs. Denna putter har en stor kant som gör att Link känns bekväm och hjälper den att glida lätt ur handen vid varje kast. Link är något kortare än P2, men inte tillräckligt kort för att anses vara lågprofilig.

De som är fans av P2 men söker ett mindre grepp kommer omedelbart att känna sig bekväma med Link. Link har en rak flygning när den kastas, vilket resulterar i en putter som kan lita på för alla upplägg som behövs på greenen. Attackera korgen rakt framifrån, eller justera vinkeln vid utkastet och få en putter som kan krossa vilken hyzer- eller anhyzer-linje som helst med tillräcklig glid för att klara hela fairway.

Plast

EXO

Exo - Standardplast med två olika flexer på standardsläpp: mjuk och hård. Exo plast ger ett bra grepp, speciellt den mjuka plasten. Slits gradvis.