Fraktfritt över 800 kr
Vi skickar till Sverige | Norge | Danmark | Finland
Sök

Fraktfri helg!! 26-28/5 är det fri frakt på ALLA beställningar!

Speed Glide Turn Fade
7 6 0 1

Niklas Anttila Triumph Series Swirly S-Line FD

Fairway Driver från

Detta är FD, vår mest populära fairway driver – återuppfunnen.

FD var vår första Fairway Driver och har alltid varit en riktig storsäljare i vårt sortiment. Det är definitivt en av de mest ikoniska Discmania-discarna där ute. Om du letar efter din första Discmania-disc är detta en utmärkt plats att börja på.

Discens nyans och tryckfärg kan variera mot illustrerad bild

Plast

Swirl S-line

Känd för sin extremt raka flygbanan i kombination med hög glid och kontrollbarhet har FD en plats i varje spelares väska. Nya spelare kommer att förälska sig i FD:s raka till stabila flygbanan och pålitlighet från utslagsplatsen. För spelare med en del erfarenhet erbjuder FD precision som låter dig enkelt nå din måltavla.

FD är en utmärkt grund att bygga din väska runt, eftersom dess mångsidighet säkerställer att det är den disc du kommer att ta till om och om igen i olika situationer. Låt inte hastighetssiffran lura dig, FD glider förvånansvärt långt!

Om du har svårt att träffa fairway med distance drivers, ta ett steg tillbaka, låt glidet ta dig dit, och det raka flyget kommer att placera dig mitt på fairway. C-line-versionen tenderar att hamna på den mer överstabila änden av FD-spektrumet, vilket innebär att den kan hantera mycket kraft samtidigt som den behåller en rak flygbana.