Fraktfritt över 800 kr
Vi skickar till Sverige | Norge | Danmark | Finland
Sök

Fraktfri helg!! 26-28/5 är det fri frakt på ALLA beställningar!

Speed Glide Turn Fade
9 3 0,5 4

Lucid Moonshine Orbit Felon

Fairway Driver från

279 kr

-
+

Felon en fairway-driver som känns bra i handen. Felon är tillverkad som svar på de oförlåtande vindarna i Kansas och är den vindbekämpande fairway-drivern som din väska kräver. Den kommer att fortsätta att glida, utan turn, trots motvinden som utmanar ditt självförtroende. När vinden är avtagande har den en otroligt förutsägbar hyzerfinish. När du står inför ett kast med lågt tak där du behöver bra glid och en stark finish är Felon ditt svar.


Vit, 174g: 1 st i lager

Plast

Lucid

Den perfekta kombinationen av polymerer ger några av de vackraste och mest hållbara plasterna inom discgolf. Denna genomskinliga blandning kan ta stryk och behålla discens ursprungliga flygegenskaper under många rundor av discgolf.

Effekt

Moonshine

Lägger till en glow-in-the-dark-effect till discen. När du spelar discgolf på natten behöver du bara ta tag i din ficklampa eller någon annan stark ljuskälla och ladda upp plastens glow egenskaper. Från 2023 används den förbättrade Moonshine 2.0-formeln.

Orbit

Orbit är vår spektakulära tvåfärgsprocess som öppnar upp en helt ny värld av färgkombinationer. Inga Orbits är desamma och alla har olika variationer inom discen.