Fraktfritt över 800 kr
Vi skickar till Sverige | Norge | Danmark | Finland
Sök

Fraktfri helg!! 26-28/5 är det fri frakt på ALLA beställningar!

Signaturdiscar

Att köpa signaturdiscar stöder direkt discgolfspelares karriärer genom ekonomiskt bidrag och varumärkesbyggande. Genom att använda och dela upplevelser med discarna på sociala medier ökar fans spelarnas synlighet, vilket bidrar till deras framgång och öppnar dörrar för nya möjligheter. Här har vi samlat alla samarbeten med spelare vi har.

Vill du sälja dina egna signaturdiscar? Kontakta oss

ClashDiscs_logo_badge
Clash Steady Salt - Elina Rydberg
Speed Glide Turn Fade
12 5 -1 3
Distance Driver

Steady Salt – Elina Rydberg

349 kr

Att stödja spelare genom deras signaturdiscar är ett fantastiskt sätt att visa uppskattning och bidra till deras framgång. Signaturdiscar är specialdesignade discgolf-discar som bär spelarens namn och ofta unik design, skapade i samarbete med tillverkare. Genom att köpa dessa discar bidrar fans inte bara till spelarens ekonomiska stöd, men också till deras varumärkesbyggande. En del av intäkterna från försäljningen går direkt till spelaren, vilket hjälper dem att täcka kostnader för turneringar, resor och träning.

Dessutom sprider användningen av signaturdiscar i spelarens lokala discgolfcommunity och på sociala medier medvetenhet om spelaren och stärker deras position inom sporten. Att dela bilder eller videor där du använder discen, tagga spelaren och tillverkaren på sociala medier, eller recensera discen online är utmärkta sätt att visa stöd. Detta ökar inte bara spelarens synlighet utan också efterfrågan på deras signaturprodukter, vilket kan leda till ytterligare sponsoravtal och möjligheter för spelaren. Att stödja genom signaturdiscar är därför ett direkt och effektivt sätt att bidra till spelares karriärer samtidigt som du njuter av sporten.