Fraktfritt över 800 kr
Vi skickar till Sverige | Norge | Danmark | Finland

Vi stänger produktionen vecka 29-32. Det går fortfarande att beställa men inga beställningar produceras från vecka 33. Trevlig sommar.

Köp- och leveransvillkor

Nedan finner du nödvändig information, men sammanfattningsvis är det lätt att handla och vara kund hos oss. Vi använder oss av Swish och paypal som betalningsmetoder och vi skickar med postnord Varubrev 1:a klass samt MyPack vid större försändelser. Skulle vi skicka fel produkt eller är du missnöjd med något kontakta oss direkt så löser vi det smidigt. Vi strävar efter 100% kundnöjdhet.

Att tänka på vid design

Använd bilder med så hög upplösning som möjligt, vi rekommenderar minst 200 ppi. Tryck som ligger långt ut på kanten på discen kan bli lite diffus vid tryck samt slitas snabbare, lämna gärna ca 1-3 cm marginal till kanten beroende på disc för bästa resultat.

Vi förbehåller oss rätten att neka designer som innehåller olämpligt och/eller stötande innehåll. Detta gäller exempelvis, men är inte begränsat till, rasistiska och nazistiska logotyper, motiv och/eller budskap. Discgolfprint har tolkningsföreträde på de logotyper, motiv och/eller budskap som laddas upp på discgolfprint.se.

Färg och vikt på discar

Alla discar är vita om inget annat anges. Vikterna kan variera men oftast är det närmre fullvikt på alla discar.

Leveransvillkor

Normalt skickar vi din disc senast 5 arbetsdagar efter lagd beställning.

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan.

Ångerrätt/Reklamation

Eftersom det är specialbeställda produkter har vi ingen ångerrätt. Om din produkt har fått transportskador, fel disc eller fel tryck har du rätt att skicka tillbaka produkten inom 14 dagar och få alla pengar tillbaka, du står för returfrakten. Kontakta gärna oss innan för bästa lösning.

Retur till:
Discgolfprint Sweden AB
Hansatorpsvägen 8
341 32 Ljungby

Betalningsinformation

Discgolfprint Sweden AB
559294-2790
Hansatorpsvägen 8
341 32 Ljungby

Marknadsföring

Discgolfprint förbehåller sig rätten att använda bilder på tryckta discar i marknadsföringssyfte. Eventuella kontaktuppgifter i trycket retuschers bort innan publicering. Om ni inte vill att vi använder era beställda discar i marknadsföringssyfte kontaktar ni oss på info@discgolfprint.se.