Fraktfritt över 800 kr
Vi skickar till Sverige | Norge | Danmark | Finland
Sök

Fraktfri helg!! 26-28/5 är det fri frakt på ALLA beställningar!

Klubbdiscar, tävlingspriser och give aways

Att ha en disc med ett unikt tryck kan komma väl till användning vid flera tillfällen, om det så är för att väcka uppmärksamhet, nyfikenhet eller användas för att sprida ert budskap.

Klubbdiscar och lånediscar

Ett sätt att främja en gemenskap är att ha en föreningsdisc med föreningens alldeles egna motiv på. Det kan exempelvis vara en logga, en bild eller text/slogan. På Discgolfprint kan ni välja bland populära märken och få ert alldeles egna tryck på era discar.

Märker ni att det är många nya spelare som besöker era klubbar för att spela några rundor discgolf? Allt fler lockas ut till friluftslivet och intresset har ökat markant för discgolf. Då sportens tillväxt går uppåt, skulle det också se mer professionellt ut om klubbar och föreningar skulle kunna erbjuda lånediscar till besökare. Att därtill kunna ha föreningens logga eller annan önskad symbol på, ökar känslan av professionalism. Där kan vi på Discgolfprint komma in i bilden och hjälpa er ta fram unika discar, som samtidigt ger er exponering och reklam för er förening.

Discar som pris i tävling

Vad är ett bättre pris att vinna, än en unik disc? Pokaler i all ära, men något som går att använda samlar inte damm. Anordnar er förening årliga tävlingar och turneringar som kräver ett vandringspris? Där kan en disc med eget tryck sticka ut och ge reklam för er tävling/turnering året om.

Hur ser tävlingskalendern ut hos er förening? Kanske har ni spelare som deltar i olika turneringar? Ni kan ha discar som pris, eller låta alla spelare få en egen disc när de deltar. Kanske med er förenings logga, eller om ni har någon mästerskapslogotyp. Då blir discen unik för de som deltagit i just er turnering. Möjligheterna är många och har ni egna funderingar, hör av er till oss så hittar vi en lösning.

Give away till kunder och personal

Som företag vill ni ibland skämma bort era kunder med något som är både roligt och nyttigt. Give aways behöver matcha en lång lista, det ska vara roligt, nyttigt, passa ung som gammal, passa alla oavsett kön, något praktiskt, inte för dyrbart, gärna något unikt som förmedlar ert budskap. Ja, den listan kan göras långt. Så varför inte göra något som är just allt ovan.

I samband med kick-off, konferenser, semester, högtider, interna företagshögtider och så vidare, passar en del företagare på ge sina anställda en gåva. Att ge bort discgolf-discar uppmuntrar personalen att komma ut och röra på sig, om det så är på egen hand, tillsammans med kollegor eller med familjen. Om ni som företagare har någon större gräsyta som tillhör företaget, varför inte investera i en discgolf-korg. Då uppmuntrar ni era anställda att röra på er, samtidigt som de kan använda sina discar hos er. Eller om ni väljer att ha discar liggandes på företaget med er logga på så att era anställda kan spela med era discar. Oavsett vilket så påverkas arbetsmiljön positivt när ni främjar era anställda att röra på sig, och kanske ökar det arbetsmoralen hos personalen att ni som företagare stöttar dem att komma ut och röra sig även på arbetstid.

Unika discar och unika spelare

Discgolf ska vara roligt. Varje spelare är unik, med sin spelstil och sina favoritdiscar. Som nybörjare är det kanske bäst att börja spela om där finns tillgängliga lånediscar, alternativt att man köper en disc. Fördjupas intresset kan man därefter välja att investera i flera olika discar som lämpar sig för just dig och hur spelar discgolf.

Att lära sig spela på lätta banor gör det lätt att fastna för spelet, och med rätt teknik och bra vanor kommer man långt.

När har du glädje av en unik disc?

Kanske har du spelat ett tag? Eget tryck på din disc påverkar inte resultatet nämnvärt, som vanligt gäller övning och åter övning, men visst kan det ge extra energi när du ser ditt favoritmotiv segla iväg.

En disc med egen design är kul att göra till sig själv, att önska sig eller ge bort till någon du brukar spela med. Är ni ett gäng som spelar ihop kan det stärka gemenskapen att ha ett eget tryck. Antingen om ni har likadan logga som ett lag, eller skapar egna unika logotyper inom er grupp.

Att använda discgolf discar med ett unikt motiv på som presenter, för en förening eller ett pris kan komma att bli mycket uppskattat. Här kan vi på Discgolfprint hjälpa er. Vår specialité är nämligen att trycka discar med egen design. Fraktfritt vid beställning över 800kr. Kontakta oss för en offert